A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопільській ДЮСШ нова підлога у спортивній залі

Дата: 12.01.2022 13:34
Кількість переглядів: 399

Фото без описуЗа сприяння народного депутата України Ігоря ВАСИЛЬЄВА рішенням Кабінету Міністрів було виділено 885 тис. грн. на заміну підлоги в Білопільській дитячо-юнацькій спортивній школі ім. Ю. Білонога.

В найкоротші терміни були проведені відповідні ремонтні роботи і тепер вихованці ДЮСШ зможуть проводити тренування в оновленій спортивній залі.

«Наш народний депутат Ігор Васильєв вкотре виконав свою обіцянку, за що йому велика вдячність. Окремо хочу подякувати обласному депутату Сергію Іщенку за всіляке сприяння у справі розвитку нашої громади. Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю. А нашим юним спортсменам бажаю нових звершень та перемог», - зазначив Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО.

«Чому саме Білопільська ДЮСШ? А тому що її вихованці показують високі результати на змаганнях різного рівня. Те що нам вдалося зробити разом із місцевою владою – це лише початок, адже ще є проблеми з опаленням, дахом. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми їх вирішимо. Вітаю всіх зі святами, а вихованцям спортшколи перемог», - сказав у своєму виступі народний депутат України Ігор Васильєв.

Депутат Сумської обласної ради Сергій ІЩЕНКО наголосив: «Я дуже радий що такий ремонт проведено саме в цій спортивній школі на моїй рідній Білопільщині. Дякую Ігорю Васильєву за розуміння та підтримку. Всіх вітаю зі святами».

Першими оновлену підлогу спортивної зали випробували юні футболісти та легкоатлети, а вихованці танцювальних студій подарували присутнім енергійні танці.

Довідково: Сьогодні у Білопільській ДЮСШ імені Юрія Білонога функціонує чотири відділення: легка атлетика, лижні гонки, футбол, шахи. Професіоналізм тренерів, помножений на неймовірну працездатність, приносить вагомі результати вихованців школи. Гордістю школи є чемпіон світу та Європи зі штовхання ядра – Юрій Білоног, ім’я якого з 2005 року носить спортивна школа. Перші кроки з лижних гонок починали біатлоністи Андрій Дериземля - переможець етапу Кубку світу з біатлону та Руслан Лисенко - призер етапу Кубку світу з біатлону. Лашин Дмитро – призер Кубку Європи з бігу на 10 000 метрів, Станіслав Сегеда – призер Зимового Кубку Європи з метань, срібний призер Всесвітньої Гімназіади зі штовхання ядра, Віталій Опанасенко – бронзовий призер чемпіонату світу серед школярів у метанні диску.

Білопільська ДЮСШ імені Юрія Білонога майже за шість  десятиліть виховала чимало досвідчених тренерів-викладачів, плеяду талановитих спортсменів, майстрів спорту, Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Відмінників освіти і науки України  і просто фізично здорових і зрілих громадян нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь