Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ТОРІК ПРАЦІВНИКИ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ ПОНАД 313 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ЛІКАРНЯНИХ

Дата: 12.01.2022 08:52
Кількість переглядів: 305

Фото без описуУпродовж 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області спрямувало на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності понад 313 мільйона гривень.

Видатки управління  на фінансування лікарняних у разі хвороб (у тому числі на COVID-19), травм, догляду за хворими рідними, самоізоляції тощо зросли на 68 мільйонів гривень, порівняно з 2020 роком.

Такий рівень зростання пов’язаний, у першу чергу, із поширенням коронавірусної хвороби – за підсумками минулого року суттєво збільшилась кількість днів, які працюючі провели на лікарняних. Зокрема, у січні–листопаді 2021 року управляння прийняло на оплату 873,5 тисяч днів лікарняних, що на 16,5% більше, ніж за відповідний період 2020 року.

З’ясувати, чи вже було профінансовано ваш е-лікарняний, можна в онлайн – інформації про стан фінансування лікарняних і декретних допомог, яка щоденно оновлюється у телеграм-каналі https://t.me/socialfund

Щоб дізнатись дату фінансування, потрібно знати точну дату подання роботодавцем заяви-розрахунку за е-лікарняним – не втрачайте зв’язок і цікавтесь станом оформлення заяви. Уточнити дату можна також у відділенні Фонду. Для цього у кожному обласному управлінні створено окремі гарячі лінії: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/968493.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь