A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

До уваги підприємців!

Дата: 10.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 495

Фото без описуНаказом Державної податкової служби України від 21.12.2020 № 744 (в редакції наказу ДПС від 12.10.2021 № 833) затверджено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (далі – Реєстр).

Реєстр - це перелік моделей реєстраторів розрахункових операцій (далі - РРО), їх модифікацій вітчизняного та іноземного виробництва, які відповідають вимогам нормативно-правових актів і нормативних документів, пройшли державну сертифікацію і дозволені для застосування під час здійснення розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Реєстр представлено у вигляді таблиці, що складається з двох частин: перша – містить перелік моделей, дозволених до первинної реєстрації в органах державної податкової служби; друга – містить перелік моделей, строк первинної реєстрації (дії сертифікатів відповідності) яких закінчився.

В таблиці наведено наступну інформацію щодо кожної моделі: назва, версії внутрішнього програмного забезпечення, найменування та місцезнаходження заявника і виробника, строк первинної реєстрації в органах ДПС, дата та номер рішення про включення до Державного реєстру а також сфера застосування відповідного РРО.

Реєстр розміщено на офіційному веб-порталі ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/320822.html.

Завантажити програмне забезпечення (програмні РРО) можна на сайті Державної податкової служби України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь