A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбувся традиційний турнір з футзалу пам’яті воїна АТО Воліна Володимира Івановича

Дата: 10.01.2022 10:27
Кількість переглядів: 803

Фото без описуЦе вже 6 турнір, що проходить у с. Нові Вирки, на честь нашого земляка, який загинив під час служби в зоні АТО.

За низки обставин та через обмеження у зв’язку з епідситуацією з коронавірусною інфекцією COVID-19 турнір декілька разів переносився, але все ж таки 8 січня 2022 року його було проведено.

В змаганнях брали участь команди з с.Рижівка, с.Куянівка, с.Гуринівка, дві команди з с. Нові Вирки Білопільської міської територіальної громади та команда с.Юрьєво Новослобідської територіальної громади. 

Турнір пройшов у запеклій, напруженій, але в дружній спортивній боротьбі. Цього разу переможцями стали представники Куянівки. Саме вони змагались у фіналі турніру з командою с.Юрьєво. Основний час не визначив переможця (рахунок 4:4), але в серії післяматчевих пенальті перемогу здобули футболісти с.Куянівка.

Всі учасники змагання отримали призи та цінні подарунки від КЗ БМР "Центр фізичного здоров'я населення "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ", Федерації футболу Білопільщини та Білопільської міської ради

«Приємно що кубок 6 років їде у різні села. Цього разу він поїхав до с.Куянівка. – по завершенню турніру зазначив капітан Нововирківської команди та організатор турніру Олександр ВОЛІН. - Дякую всім командам що відгукнулися та приїхали пограти в любиму гру. Разом зробимо сільський спорт сильніше. Дякую Білопільській міський раді за призи, подарункові м'ячі для кожної команди, за проведення турніру».

Фотоматеріали: О.ВОЛІН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь