A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Тариф на теплову енергію для населення залишиться на рівні минулого періоду

Дата: 06.12.2021 09:28
Кількість переглядів: 585

Фото без описуДругий рік поспіль мешканці нашої громади, як і всі українці, живуть в умовах карантинних обмежень. Дана ситуація  мала значний вплив на економіку регіону,  що негативно позначилось на платоспроможності населення. 

Вартість послуг з теплопостачання у платіжці споживачів займає найбільшу частину (близько 75%), а тому є відчутною для кожного домогосподарства, що отримує такі послуги. 

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення навантаження на домогосподарства та недопущення зростання для них  вартості  послуг з теплопостачання, на виконання положень Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 років, на засіданні виконавчого комітету Білопільської міської ради було  прийнято рішення щодо не підвищення, протягом опалювального періоду 2021/2022, тарифу на теплову енергію для населення.

Рішенням виконавчого комітету Білопільської міської ради №328 від 30.11.2021 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №243 від 17.09.2021 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії КП «Теплосервіс Білопілля» на період з 1 жовтня 2021 по 30 вересня 2022 року» передбачено, що протягом опалювального періоду 2021/2022 років для населення буде застосовуватись тариф на теплову енергію, що діяв протягом минулого опалювального сезону. 

КП «Теплосервіс Білопілля» буде здійснено перерахунок нарахувань за жовтень 2021 року у грудні місяці поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь