A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

"Світ один для всіх"

Дата: 03.12.2021 14:33
Кількість переглядів: 411

Фото без описуЗ нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями в Білопільській міській раді відбулись заходи щодо його відзначення.

Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, перший заступник міського голови Олександр КОЖУХОВ та заступник міського голови Володимир ВІДУЄВ завітали до Комунальної установи Білопільської міської ради "Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю", де привітали працівників та вихованців.

Вихованці центру отримали подарунки та нагороди від керівників громади.

Ми всі намагаємося досягти поставленої мети перед закладом - здійснювати комплекс реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку дітей з інвалідністю з метою максимальної реалізації особистого потенціалу, - зазначив Юрій ЗАРКО під час спілкування з працівниками закладу, його вихованцями та їх батьками.

З нагоди  Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями працівниками КУ БМР «Білопільський територіальний центр соціального обслуговування» проведено  низку заходів.

Проведено благодійну акцію «Дари добро»,  за умовами якої  громадяни, що мають інвалідність безкоштовно мали можливість отримати перукарські, санітарно-гігієнічні послуги та послуги з прання білизни. В результаті проведеної акції  9 громадян отримали дані послуги.

6 громадян з інвалідністю І групи були відвідані за місцем проживання працівниками територіального центру. Даним громадянам були вручені продуктові набори на 1,2 тис. грн.

Для молодих громадян з інвалідністю, відвідувачів відділення денного перебування, 02 грудня 2021 року був проведений шашковий турнір. Всі учасники даного змагання отримали грамоти та пам’ятні подарунки.  В підведенні підсумку турніру та нагородженні учасників взяв участь заступник Білопільського міського голови Володимир ВІДУЄВ.

Після завершення турніру з шашок всі  учасники  були запрошені до святкового  столу на чаювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь