Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

До міської ради надійшла відповідь на депутатські звернення

Дата: 02.12.2021 11:07
Кількість переглядів: 864

Фото без описуНадійшла відповідь від Міністерства соціальної політики України на депутатські звернення щодо поліпшення соціального стану людей пенсійного віку та щодо чергового необґрунтованого підвищення комунальних тарифів та цін на енергоносії для населення.

На черговому засіданні сімнадцятої сесії 8 скликання, яке відбулось 30 вересня 2021 року, було прийнято рішення №527 «Про звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету міністрів України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році та недопущення підвищення тарифів для населення».

«Ми, депутати Білопільської міської ради, які представляють інтереси Білопільської громади, звертаємось до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України з вимогою вжити термінових заходів з поліпшення соціального стану людей пенсійного віку. 

Саме ці люди складають найменш захищені соціальні групи. 

Останнім часом органи державної влади своїми рішеннями суттєво погіршили соціальне становище людей пенсійного віку…» - говориться у тексті звернення

Повний текст звернення щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.

«Ми, депутати Білопільської міської ради, які представляють інтереси Білопільської громади, глибоко обурені ситуацією щодо чергового необґрунтованого підвищення комунальних тарифів та цін на енергоносії для населення. 

Після тривалого карантину внаслідок коронавірусної інфекції, введення обтяжуючих нормативних актів для малого та середнього бізнесу, зростання рівня безробіття, падіння економічних показників в усіх сферах життєдіяльності українців представники центральної влади відкритим текстом анонсують підвищення тарифів для населення.

Ми, депутати Білопільської міської ради, не можемо стояти осторонь гострих проблем, які хвилюють мешканців нашого краю. Виходячи з вищевикладеного ,звертаємо Вашу увагу на необхідність вжиття невідкладних заходів із вирішення проблемних питань ціноутворення та формування тарифів у сфері житлово-комунальних послуг…» - йдеться у другому зверненні.

Повний текст звернення щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Днями до Білопільської міської ради надійшов лист від Міністерства соціальної політики України, в якому Директорат розвитку соціального страхування та пенсійного забезпечення разом із експертною групою з питань соціальної інспекції Директорату адресної соціальної підтримки населення та розвитку соціального інспектування надало відповідь на вищезазначені звернення.

Оригінал повідомлення:

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь