A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Молитовний сніданок в Білопільській громаді

Дата: 30.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 1771

Фото без описуУчасть у Молитовному сніданку взяли Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, представники християнських церков та релігійних організацій, а також депутат Сумської обласної ради Віталій КАЛІНІЧЕНКО.

Учасники Молитовного сніданку говорили про духовність, благодійність і необхідність кожного робити добрі вчинки.

Співпраця міської ради із церквами, релігійними та іншими громадськими організаціями Білопільщини та Сумщини дає свої плоди, – зазначив Юрій ЗАРКО. – Тому, сьогоднішня зустріч є приємним початком нашої співпраці на благо білопільчан

Молитовний сніданок, який вперше пройшов у Білопільській громаді, мав на меті відродити культурні та духовні цінності наших мешканців. 

Одним з позитивних підсумків сьогоднішньої зустрічі є рішення про створення в Білопільській публічній бібліотеці молодіжного громадського простору.

Сьогодні за цим столом зібрались представники різних релігійних конфесій та громадських організацій. Ми повинні підтримати ініціативу міського голови щодо впровадження та розвитку молодіжного громадського простору, який планується відкрити в Білопільській публічній бібліотеці, - зазначив у своєму виступі Олександр КАЛМИКОВ

На завершення зустрічі присутні помолилися за Україну, за мир і процвітання на нашій землі, за спокій і затишок в кожній оселі жителів нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь