A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання комісії ТЕБ і НС Білопільської міської ради

Дата: 15.11.2021 18:14
Кількість переглядів: 1484

Фото без описуПро відновлення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Білопільської міської територіальної громади. Це питання було розглянуто на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради, яке відбулось 15 листопада 2021 року.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»(із змінами) та рішення позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 листопада 2021 року (протокол № 17) на комісії було переглянуто питання щодо організації освітнього процесу в закладах освіти, які розташовані на території Білопільської територіальної громади.

Зважаючи на стан та динаміку захворюваності (в розрізі вікової категорії населення) на території Білопільської громади, було вирішено відновити освітній процес для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Білопільської міської ради з 18.11.2021 року за умови дотримання санітарних та протиепідемічних вимог.

Також було дозволено проведення індивідуальних занять з учнями та групові заняття малочисельними групами в КПЗ БМР «Центр дитячої та юнацької творчості» з дотримання всіх санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог. 

Для учнів 5-11 класів продовжено освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.


Протокол №34 «Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь