A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Як замовити видачу Міжнародного свідоцтва про вакцинацію в Білопільській громаді?

Дата: 08.11.2021 11:15
Кількість переглядів: 681

Фото без описуДля зменшення черги в наших закладах просимо завчасно замовляти «Міжнародне свідоцтво про вакцинацію» через форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScualRJNWXvVFkKZjX70PftTte2QvHXJbm7GTdfglECMJ7TYg/viewform

Стосується лише тих, хто вакцинований ХОЧА Б однією дозою вакцини проти COVID-19 і має діючу декларацію з лікарями нашого закладу.

Замовлення працює в режимі «сьогодні на завтра». Тобто, якщо ви замовили свідоцтво сьогодні, то отримати його з усіма печатками можна наступного робочого дня з 14.00 до 15.30 в реєстратурі за адресою: вул. Полтавський полк, буд. 2.

Давайте разом збережемо робочий час лікарів! Вітається, якщо форма буде заповнена не тільки собі, а й вашим знайомим, батькам, сусідам!

Короткі підсумки: в перший день «замовили» «Міжнародне свідоцтво про вакцинацію» 22 наших пацієнта. На 22 людини зменшилась черга до наших лікарів.

Просимо бути дуже уважними при заповненні форми – якщо буде хоча б одна помилка в написі прізвища, ім’я, по батькові чи дати народження, ми не зможемо видати документ.

Кілька пацієнтів «замовили» довідку, вказавши неправдиві дані щодо лікаря, з яким підписана декларація. Звісно ж такі довідки ми не видаємо – доступ до видачі довідки має лише лікар, що працює в нашому закладі і має діючу декларацію з пацієнтом.

Джерело:  КНП БМР «Білопільський центр первинної медичної допомоги»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь