A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ОЛЕНА БОЙКО: НЕ ЧЕКАЙТЕ, ПОКИ СУМСЬКА ОБЛАСТЬ УВІЙДЕ В «ЧЕРВОНУ» ЗОНУ. ВАКЦИНУЙТЕСЯ ВЖЕ ЗАРАЗ!

Дата: 19.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 318

На цьому наголосила під час брифінгу заступник голови облдержадміністрації та зауважила, що на засіданні Державної комісії ТЕБ та НС, яке відбулося 11 жовтня, Сумська область вже була віднесена до переліку регіонів, які найближчим часом можуть перейти в «червону» зону.

«Вірус Дельта є надзвичайно агресивним. Лише за останню добу лабораторно підтверджено 700 випадків серед жителів Сумщини, із них 56 – діти. Крім того, вчора область втратила 28 жителів через захворювання на COVID-19, – розповіла Олена БОЙКО. – Вакцинація на сьогодні є практичною можливістю зберегти нормальний ритм життя – роботу, навчання, відвідування закладів культури та розваг, вільно пересуватися між областями».

Крім того, за словами заступника голови облдержадміністрації, якщо область опиниться в червоній зоні, можуть виникнути певні труднощі зі щепленням, як це зараз відбувається у Дніпрі, Херсоні, інших містах. Люди там простоюють годинами у чергах, щоб отримати свою дозу вакцини.

«Закликаю всіх: не чекайте, поки область увійде в червону зону. Уже зараз ідіть до центрів або пунктів вакцинації», – наголосила Олена Бойко.

Заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Галина ХОМЕТА повідомила, що лише за вчора на Сумщині було здійснено 6194 щеплення. Водночас мережа центрів та пунктів вакцинації та необхідна кількість мобільних бригад дозволяють робити і 10 тисяч щеплень за добу за наявності охочих вакцинуватися.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь