A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітання Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2021 07:57
Кількість переглядів: 454

Фото без описуШановні жителі Білопільської міської територіальної громади! Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

14 жовтня - особливий день для мільйонів українців. Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів.

У цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами ветеранів, які найдорожчою ціною захищали честь і свободу рідної землі, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму і нині зміцнює обороноздатність країни.

Цей день асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині. Впродовж останніх років ми є свідками справжнього героїзму, який демонструють українські чоловіки та жінки на сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні, воїни Другої світової війни, тисячі патріотів, імена яких і досі не відомі.

Славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають українців на нові звершення в благородній справі служіння рідному народові.

Щиросердечно зичу всім міцного здоров’я, щастя, добра, злагоди, миру, незламної волі, надійного родинного тилу, звершення мрій і побажань.

Зі святом вас, шановні захисники! Слава Україні!

З повагою,
Білопільський міський голова                    Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь