A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У БІЛОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОГРАМА «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ»

Дата: 08.10.2021 13:00
Кількість переглядів: 558

Фото без описуЗ метою підтримки діяльності поліцейського громади у запобіганні та припиненні адміністративних правопорушень і злочинів, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, міська рада рішенням 17 сесії Білопільської міської ради VIII скликання від 30 вересня 2021 року затверджена Програма «Поліцейський офіцер громади на 2021-2023 роки Білопільської міської ради».

Саме про її впровадження на території Куянівського старостинського округу під час виїзної наради в с. Куянівка говорили Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, перший заступник міського голови Олександр КОЖУХОВ з керівниками сільськогосподарських підприємств, які здійснюють свою господарську діяльність на території старостату.

«Поліцейський офіцер громади – це співробітник Національної поліції, який отримує заробітну плату, як і решта поліцейських. Крім того, Національна поліція України забезпечує його автомобілем, одностроєм, табельною зброєю, спеціальними засобами, нагрудною камерою та планшетом. Впроваджується новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території Куяніського старостинського округу Білопільської міської ради, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом ради, підзвітність раді та додаткові функції (більший акцент на попередженні правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху, часткова передача функцій дозвільної системи)», - зазначив Юрій Зарко.

Як зазначив Олександр Кожухов, наше завдання - забезпечити офіцера поліції приміщенням, зробити в ньому ремонт, придбати меблі, тобто створити всі належні умови для виконання офіцером поліції своїх функцій.

Під час з зустрічі з сільгосптоваровиробниками досягнуто домовленність про фінансування проведення ремонтних робіт в приміщенні, де буде знаходитись поліцейський офіцер громади, в залежності від кількості гектарів орної землі, яка знаходиться у них в обробітку.

Міський голова подякував аграріям за розуміння та допомогу. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь