A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

День усиновлення у Білопільській громаді

Дата: 01.10.2021 13:11
Кількість переглядів: 552

Фото без описуВ Білопільській публічній бібліотеці ім. О. Олеся відбулося урочисте вшанування опікунів, піклувальників, усиновлювачів та батьків - вихователів Білопільської міської територіальної громади з нагоди Дня усиновлення.

«Ми цінуємо вашу наполегливість, ваші старання та прагнення, щодо поліпшення життя ваших вихованців. Ви даєте дітям надію на щасливе дитинство та повноцінне майбутнє, вселяєте в їхні душі віру в добро, навчаєте бути самодостатніми, впевненими в собі, виховуєте справжніх громадян України», - сказав, звертаючись до учасників заходу, заступник Білопільського міського голови Володимир ВІДУЄВ.

Посадовець зазначив: «Хочу висловити щиру подяку людям із великим і чуйним серцем за любов до дітей, щоденну невтомну працю, терпіння й недоспані ночі. Дякую кожній родині, яка усиновила дитину, взяла її на виховання, кожному з , опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів, чий дім став рідною оселею для дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування».

В Білопільській громаді перебуває на обліку 45 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 28 проживають у сім’ях опікунів та піклувальників, 12 дітей виховується в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. В громаді проживає 19 опікунів, в сім’ях яких виховується 23 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 8 дітей. 5 дітей проживає в сім’ях опікунів в населених пунктах Сумської області та України.

На завершення урочистої частини опікунам, піклувальникам, усиновлювачам та батькам-вихователям вручили Подяки Білопільської міської ради, квіти та солодкі подарунки.

Концертну програму подарували працівники культури громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь