Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопільській громаді відзначили День працівників освіти

Дата: 30.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 925

Фото без описуБілопільський міський голова Юрій ЗАРКО під час урочистостей привітав освітян громади з професійним святом та вручив Почесні грамоти кращим працівникам галузі.

«Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Шановні Вчителі, ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни», – зазначив Юрій Зарко.

«Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям, – наголосив міський голова. – Бажаю вам щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!».

До привітань приєдналися заступник голови Сумської обласної ради Олександр СТРЕЛЬЧЕНКО та депутат Сумської районної ради Віталій САХНЮК.

Привітала вчителів із їх професійним святом і начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради Віта МАТВІЄНКО, яка побажала колегам міцного здоров’я, мирного неба, злагоди в родинах, достатку та хороших учнів.

Концертну програму всім присутнім подарували артисти палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром». 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь