A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Налагоджуємо співробітництво громад

Дата: 30.09.2021 15:42
Кількість переглядів: 767

Фото без описуВ Білопільській міській раді, за підтримки Сумського регіонального відділення Асоціації міст України, відбулося організаційно-ознайомче засідання із налагодження співробітництва Білопільської, Ворожбянської міських, Миколаївської селищної та Річківської сільської територіальних громад. 

Захід відбувся в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», що реалізується Асоціацією міст України за сприяння Програми «U-LEAD з Європою».

Оффлайн частина заходу відбулася за участі Білопільської міського голови Юрія ЗАРКА та заступника Ворожбянського міського голови Романа КУЦЕНКА та представників робочої групи з реалізації даного проєкту.

Під час засідання експерт із налагодження співробітництва територіальних громад Ніна МЕЛЬНИК розповіла присутнім про мету та завдання проєкту. Особливу увагу експерт приділила Дорожній карті реалізації проєкту та розгляду основних положень Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Як зазначила Ніна Мельник: «Співробітництво між сусідніми громадами, сприятиме покращенню їх спроможності, якості врядування, та консолідації зусиль органів місцевого самоврядування в рамках колишнього Білопільського району».

Після проведеної презентації учасники засідання обговорили можливі форми співробітництва та підбили підсумки зустрічі.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь