A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

День Державного прапора відзначили в Білопіллі (ФОТОЗВІТ)

Дата: 23.08.2021 17:57
Кількість переглядів: 524

Фото без опису«Наш прапор - є втіленням національної єдності, честі та гідності історії та сьогодення. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України. Це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні операції об’єднаних сил за свободу та незалежність нашої країни! Це - символ свободи і волі, віри та сили українського народу», - Юрій ЗАРКО.

На цьому наголосив Білопільський міський голова під час урочистої церемонії підняття Державного прапора України на центральній площі міста, де зібралися білопільці.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Дня Державного прапора України медаллю за заслуги нагороджені Микола ЗАРКО та Олег СКЛЯРЕНКО, завдяки яким більше 30 років тому вперше замайорів прапор над нашим рідним містом, коли Україна стала на першу сходинку до проголошення Акту про Незалежність нашої Держави. 

До привітання приєдналися депутати Сумської районної ради Віталій САХНЮК та В’ячеслав РЯБЧЕНКО

Присутні на урочистій церемонії поклали квіти до пам’ятників Тарасу Григоровичу Шевченку, Меморіалу «Алея Слави героям АТО» та воїнам визволителям Другої світової війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь