A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«Дружба» проводжає друзів!

Дата: 09.08.2021 14:02
Кількість переглядів: 972

Фото без опису06 серпня завершилася оздоровча зміна в дитячому оздоровчому таборі «Дружба». Із завершенням зміни  директор табору Олександр ВОВК привітав усіх дітей подарунками, а найактивніших – грамотами.

Традиційно в таборі проходить конкурс на кращий загін зміни. 2021 рік не став винятком, і за підсумками конкурсу, перемогу здобув І загін «Шкварки» (вихователь Ксенія БІЛИК, вожатий Павло БЕРЕСТОК).

Яскравим феєрверком став завершальний концерт до якого були включені кращі виступи загонів та вожатих. Дітлахи мали змогу ще раз прожити ті чудові миті табірного життя, коли вони веселилися, танцювали, співали, змагалися і звичайно ж насолоджувалися відпочинком. День закриття табірної зміни завершився запальною дискотекою. 

Педагогічний колектив табору доклав максимуму зусиль, щоб кожна дитина розкрила свої таланти, здібності та вміння. Тому робота була спланована таким чином, щоб щодня були, як спортивні змагання - на силу, спритність, витривалість, так і конкурси художньої самодіяльності, що в свою чергу сприяють розвитку артистизму, ораторського мистецтва та естетичного смаку. Кожен день табірного життя був насичений цікавими конкурсами, змаганнями, вікторинами, походами та зустрічами. 

Дирекція табору висловлює подяку Білопільській міській раді, депутатському корпусу, відділу освіти, молоді та спорту Білопільської міської ради за допомогу в підготовці до оздоровчого сезону, за виділення коштів на здешевлення путівок для дітей пільгових категорій громади.

Також велика вдячність працівникам табору, які сумлінно виконували свої обов’язки і у повній мірі реалізували план роботи.

І звичайно слова вдячності батькам, які із року в рік обирають саме табір «Дружбу» для оздоровлення та відпочинку своїх дітей. 

До нових зустрічей у 2022 році! Табір «Дружба» чекає на вас!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь