Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання тринадцятої сесії Білопільської міської ради VIII скликання

Дата: 29.07.2021 16:45
Кількість переглядів: 600

Фото без описуНа засідання тринадцятої сесії Білопільської міської ради, яке відбулося під головуванням секретаря Білопільської міської ради Юрія ЧІБАРЯ, прибуло 24 депутати із 26 обраних.

В ході засідання депутати затвердили звіт про виконання бюджету Білопільської міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року, внесли зміни до рішення Білопільської міської ради VIIІ скликання № 42 від 24 грудня 2020 року «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Білопільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» та до рішення другої сесії Білопільської міської ради VІІІ скликання № 51 від 24 грудня 2020 року «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Білопільської територіальної громади та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2021 рік.

Депутати затвердили ряд статутів навчальних закладів громади та перелік адміністративних послуг, що надають через відділ «Центр з надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Білопільської міської ради. 

Прийнято низку рішень, що стосувалися майнових та земельних питань.

Не підтримали депутати рішення «Звіт про роботу КНП «Білопільський Центр Первинної Медичної Допомоги» Білопільської міської ради за 2020 рік та І квартал 2021 року» та «Про внесення змін до рішення міської ради VІІІ скликання № 68  від 24.12.2020 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік». 

Після довгих дебатів депутатами прийнято рішення «Про внесення змін до рішення міської ради VІІІ скликання № 68 від 24.12.2020 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік» із пропозиціями депутатів.

Загалом депутатами міської ради на тринадцятій сесії прийнято 42, не прийнято - 3 рішення.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь