Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Контроль вагових параметрів

Дата: 28.07.2021 08:35
Кількість переглядів: 402

Фото без описуНа виконання програми Президента України «Велике будівництво» в Сумській області проводяться масштабні роботи з ремонту автомобільних доріг загального користування.

Приведення у належний стан автомобільних доріг загального користування як державного, так i місцевого значення, є одним із пріоритетних напрямків діяльності Сумської обласної державної адміністрації.

Разом з тим, на сьогодні гостро стоїть питання збереження автомобільних доріг від передчасного руйнування.

На виконання доручення Офісу Президента України та голови Сумської обласної державної адміністрації в області посилено заходи контролю за дотриманням перевізниками та вантажовідправниками законодавчих i нормативно-правових актів з питань габаритно-вагових обмежень.

Разом з тим, у зв’язку з недостатньою кількістю габаритно-вагових комплексів, які використовуються Слобожанським міжрегіональним управлінням Укртрансбезпеки на території Сумської області, здійснення дієвого габаритно-вагового контролю ускладнено.

Враховуючи вищевикладене, просимо, у разі візуального виявлення порушення перевізниками норм вагових параметрів, інформувати відповідні підрозділи Національної поліції України за телефоном 102.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь