A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Контроль вагових параметрів

Дата: 28.07.2021 08:35
Кількість переглядів: 376

Фото без описуНа виконання програми Президента України «Велике будівництво» в Сумській області проводяться масштабні роботи з ремонту автомобільних доріг загального користування.

Приведення у належний стан автомобільних доріг загального користування як державного, так i місцевого значення, є одним із пріоритетних напрямків діяльності Сумської обласної державної адміністрації.

Разом з тим, на сьогодні гостро стоїть питання збереження автомобільних доріг від передчасного руйнування.

На виконання доручення Офісу Президента України та голови Сумської обласної державної адміністрації в області посилено заходи контролю за дотриманням перевізниками та вантажовідправниками законодавчих i нормативно-правових актів з питань габаритно-вагових обмежень.

Разом з тим, у зв’язку з недостатньою кількістю габаритно-вагових комплексів, які використовуються Слобожанським міжрегіональним управлінням Укртрансбезпеки на території Сумської області, здійснення дієвого габаритно-вагового контролю ускладнено.

Враховуючи вищевикладене, просимо, у разі візуального виявлення порушення перевізниками норм вагових параметрів, інформувати відповідні підрозділи Національної поліції України за телефоном 102.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь