A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ПОКРАЩЕННЯ УМОВ ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН НА БІЛОПІЛЬЩИНІ: СТАРТ ПОКЛАДЕНО!

Дата: 02.07.2021 08:26
Кількість переглядів: 711

Фото без описуВізит керівника головного управління Пенсійного фонду Сумщини Тетяни ЗЛЕНКО на Білопільщину був не пересічним. Адже приводом для цього слугувало рішення Білопільської громади передати приміщення мерії для облаштування сервісного центру Пенсійного фонду.

«Без перебільшення, сьогодні – історична подія! За відсутності можливості, до цих пір, на жаль, сервісний центр в м.Білопіллі знаходився не на першому поверсі.  Тож це по-справжньому господарське соціально важливе рішення - передати приміщення з першим поверхом в центрі міста, куди людям з різних куточків зручно добиратись, адже поряд знаходиться вокзал. 

І вже відсьогодні, з фінансовою підтримкою Пенсійного фонду України, ми розпочинаємо працювати над створенням нового безбар’єрного сучасного середовища для наших поважних клієнтів, яких на Білопільщині більше 20 000. Сподіваємось, вже восени відкриються двері оновленого сервісного центру для обслуговування громадян, тож приміщення продовжить служити людям.

Очільник міста з великим серцем і амбітними планами на майбутнє, на меті яких піклування про всі категорії населення, безперечно є союзником і партнером для Пенсійного фонду Сумщини. Адже маємо спільний найголовніший пріоритет - задоволені комфортним державним сервісом громадяни і зміна якості життя кожного на краще!

Щиро дякую Білопільському міському голові Юрію ЗАРКО та  депутатському корпусу Білопільської громади!», - зазначила начальник головного управління Пенсійного фонду Сумщини Тетяна ЗЛЕНКО.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь