A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Команда Білопільської міської територіальної громади бере участь у другому етапі Всеукраїнської спартакіади

Дата: 13.05.2021 15:47
Кількість переглядів: 866

Фото без опису13 травня 2021 року у спортивному комплексі Сумського державного університету розпочався другий етап Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, об’єднаних територіальних громад, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.

Для того, щоб помірятися силою та спритністю до обласного центру прибули 16 команд, в тому числі і команда Білопільської міської територіальної громади.

Змагання з п’яти видів спорту (футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки) триватимуть два дні. За їх результатами буде сформовано збірну команду області для участі у фінальному етапі Спартакіади, який відбудеться у червні 2021 року у місті Чорноморськ Одеської області.

Тож бажаємо нашим спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь