Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Внутрішній фінансовий контроль в установах, організація бухгалтерського обліку та звітності

Дата: 12.05.2021 16:16
Кількість переглядів: 821

Фото без описуПід такою назвою у Білопільській міській раді відбулася семінар – нарада з бухгалтерами бюджетних та комунальних установ міської ради.

Начальник відділу внутрішнього фінансового контролю та аудиту виконавчого комітету Білопільської міської ради Наталія ЄЙБОЖЕНКО розповіла учасникам наради про основні вимоги та порядок організації бухгалтерського обліку з питань поточного та капітального ремонтів, надала методичні рекомендації щодо визначення вартісного критерію основних засобів, а також наголосила на типових помилках в бухгалтерському обліку та фінансовій звітності та способи їх виправлення.

Головний спеціаліст відділу ведення карток реєстру застрахованих осів управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Олег ДЕГТЯРЕНКО доповів про нове в законодавстві щодо складання та подачі податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків-фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (об’єднаної звітності). 

Провідний спеціаліст відділу внутрішнього фінансового контролю та аудиту виконавчого комітету Білопільської міської ради Світлана СОЛЯНИК розповіла про планування кошторису витрат та складання розрахунків до них, про зміни до Порядку №100 від 8 лютого 1995 р. «Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати», про оприлюднення та висвітлення інформації та договорів на ProZorro та Є-data. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь