A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відзнака з нагоди Дня охорони праці в Ураїні

Дата: 28.04.2021 15:57
Кількість переглядів: 829

За ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) з метою привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно 28 квітня, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Наша держава підтримала цю ініціативу і відповідно до Указу Президента від 18.08.2006 № 685/2006 визначила 28 квітня як День охорони праці в Україні.

З нагоди свята Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО та директор Білопільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області Олена ПЛАЩОВА вручили грамоту та подарунок інженеру з охорони праці комунального некомерційного підприємства білопільської міської ради «Білопільська міська лікарня» Юрію ЯЦЕНКУ, за створення безпечних умов праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань в умовах поширення COVID-19.

«Весь світ охопила коронавірусна інфекція. Ситуація, що склалась, закликає нас вживати всіх заходів щодо безпеки і здоров’я працівників, до дієвого та дисциплінованого дотримання всіх належних вимог. Щира подяка нашим лікарям та працівникам медичної галузі, які борються з небезпечним вірусом», - зазначив Юрій Зарко.

Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я та життя працівників.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь