A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання комісії з питань ТЕБ та НС Білопільської міської ради

Дата: 23.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 932

Фото без описуНа засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради, яке відбулось 23 квітня 2021 року, прийнято ряд рішень щодо діяльності на території громади суб’єктів господарювання та деяких освітніх закладів.

Зокрема:

1. Враховуючи відсутність появи нових випадків захворюваності серед працівників та вихованців дошкільного навчального закладу з 26 квітня 2021 року відновлюється освітній процес в Білопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Зірочка».

2. З 25 квітня 2021 року суб’єктам господарювання та підприємцям дозволено здійснювати продаж непродовольчої групи товарів на території ринку споживчого товариства «Вир» за умови дотримання додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, а саме:

- наявності захисного екрану (борду, скла, перегородки) встановленого між продавцем та споживачем;

- забезпечення дотримання соціальної дистанції, маскового режиму;

- спеціально обладнаних точок видачі товару (через вікна видачі, тераси тощо) за наявності диспансерів із спиртовмісними антисептиками.

3. Суб’єктам господарювання дозволено здійснювати продаж товарів непродовольчої групи з використанням адресної доставки, відправки онлайн-замовлень та за попереднім замовленням на виніс, без доступу до торговельної зони, за умови впровадження такої діяльності з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 № 1236 (зі змінами) та додаткового виконання наступних умов:

- наявності захисного екрану (борду, скла, перегородки) встановленого між продавцем та споживачем;

- забезпечення дотримання соціальної дистанції, маскового режиму;

- спеціально обладнаних точок видачі товару (через вікна видачі, тераси тощо) за наявності диспансерів із спиртовмісними антисептиками.

4. У зв’язку із встановленням «червоного» рівня епідемічної небезпеки відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.03.2021 на території Сумської області, з метою унеможливлення наражання дітей, що знаходяться у групі ризику, на небезпеку, збереження їх здоров’я та життя проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей шкільного віку відбудеться з виїздом в заклади загальної середньої освіти Білопільської міської територіальної громади з дотриманням усіх протиепідемічних вимог за попереднім записом із 26 квітня 2021 року.

Слід відмітити, що постійно діюча мобільна група, відділення поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції ГУНП у Сумській області, сектор державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області продовжують роботу щодо контролю за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) 


ПРОТОКОЛ №16 «Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь