A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Дотримання карантинних обмежень на контролі постійно діючої мобільної групи

Дата: 12.04.2021 16:02
Кількість переглядів: 644

Фото без описуУ місті Білопіллі постійно діюча мобільна група провела рейдову перевірку роботи громадського транспорту та супермаркету «АТБ» в умовах карантину.

Інспектування проводилося щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

За рейд перевірено 2 транспортних засоби на маршруті № 3А (м. Білопілля – м. Ворожба).

У результаті роботи мобільної групи зафіксовано два правопорушення щодо недотримання протиепідемічних, санітарних та гігієнічних вимог під час здійснення перевезення пасажирів, а саме проведення дезінфекції салонів на кінцевих зупинках.

З перевізниками провели профілактичні бесіди щодо обов’язкового дотримання протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину.

На водіїв транспортних засобів складено адміністративні протоколи.

Також, зважаючи на зауваження громадян щодо роботи супермаркету «АТБ» в умовах карантину, мобільною групою проведено перевірку даного закладу.

В ході перевірки встановлено, що у закладі дотримуються протиепідемічних заходів, так при допустимій кількості відвідувачів 35 чоловік, на момент перевірки одночасно в закладі перебувало від 30 до 35 осіб, касири, охоронці та працівники супермаркету перебували у захисних масках та рукавичках, засоби дезінфекції в наявності, відвідувачам постійно нагадується про дотримання маскового режиму.

Адміністрації закладу рекомендовано провести оновлення наклейок на підлозі біля кас щодо дотримання безпечної відстані між покупцями.

Перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) триватимуть і надалі.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь