A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Визначився виконавець послуг з вивезення побутових відходів на території міста Білопілля із багатоквартирних будинків, установ та організацій

Дата: 12.04.2021 13:39
Кількість переглядів: 847

Фото без описуВідбулося засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Білопілля із багатоквартирних будинків, установ та організацій.

До участі у конкурсі надійшло дві заяви: від комунального підприємства «Житловик Білопілля» та комунальної установи «Благоустрій Білопілля».

Згідно положення про конкурсну комісію з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Білопілля, затвердженого рішенням виконавчого комітету Білопільської міської ради № 34 від 19.02.2021 року, розділу IV «Оцінювання конкурсних пропозицій та визначення переможця», було проведено оцінювання конкурсних пропозицій учасників конкурсу.

За результатами розгляду, обговорення та оцінювання конкурсних пропозицій переможцем конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Білопілля із багатоквартирних будинків, установ та організацій визнано комунальне підприємство «Житловик Білопілля».

Конкурсною комісією було наголошено на тому, що цінову пропозицію обов’язково треба розглянути на засіданні виконавчого комітету Білопільської міської ради та затвердити новий тариф рішенням виконавчого комітету Білопільської міської ради.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь