A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Встановлено додаткові протиепідемічні обмеження на території Білопільської міської територіальної громади внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 08.04.2021 07:56
Кількість переглядів: 1780

Фото без описуВідповідно до протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №13 від 07.04.2021 року з 08.04.2021 року встановлено додаткові протиепідемічні обмеження на території Білопільської міської територіальної громади внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Зокрема:

- завідувачу ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» Федоренко Н. Ю. розглянути можливість відкриття чергових груп для вихованців ДНЗ (ясла-садок) «Зірочка»за умови надання довідок про те, що обоє з батьків працюють. 

- КУ БМР «Інклюзивно-ресурсний центр» заняття з дітьми проводити дистанційно.

- КЗ БМР «Білопільська мистецька школа», КПЗ БМР «Центр дитячої та юнацької творчості» дозволяється проводити індивідуальні заняття з учнями та групові заняття малочисельними групами з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог. 

- Директору КЗ БМР «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Берестку П. М., директору «ДЮСШ» Лазаренко Н. І. забороняється приймати відвідувачів у спортивних залах та проводити масові спортивні заходи, спортивні заняття дозволяється проводити малочисельними групами виключно на свіжому повітрі.

- Релігійним закладам заборонити прихожанам відвідувати культові будівлі (храм, церква тощо), заходи богослужіння проводити на свіжому повітрі з обов’язковим дотриманням маскового режиму, соціального дистанціювання та всіх необхідних протиепідемічних заходів безпеки (використання одноразового посуду під час проведення релігійних заходів).

- Суб’єктам господарювання, закладам торгівлі (зокрема супермаркету «АТБ»), яким дозволено здійснювати обслуговування громадян відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (у редакції постанови КМУ від 22.03.2021 № 230)

- дотримуватися максимально допустимої кількості відвідувачів не більше 1 чоловіка на 10 кв.м. торгової площі;

- зобов’язати відвідувачів обов’язково дотримуватися маскового режиму та соціального дистанціювання.

- Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, за можливості, перейти на дистанційну форму роботи.

- Постійно діючій мобільній групі,відділенню поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції ГУНП у Сумській області посилити роботу щодо контролю за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», зі змінами внесеними постановою КМУ від 22.03.2021 № 230.

Також, відповідно до протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №13 від 07.04.2021 року,  відновлюється навчальний процес для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, у яких можливо забезпечити відповідний температурний режим з 12.04.2021.

Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради доручено довести до відома директорів загальноосвітніх навчальних закладів щодо відновлення навчального процесу для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, у яких можливо забезпечити відповідний температурний режим, з 12.04.2021 без проведення харчування дітей та щоденно починаючи з 12.04.2021 надавати загальному відділу Білопільської міської ради моніторинг захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в т. ч. коронавірусної інфекції COVID-19 як серед учнів, педагогів, так і інших працівників загальноосвітніх закладів.

Директорам загальноосвітніх закладів Білопільської міської територіальної громади видати відповідні накази про відновлення навчального процесу для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти з 12.04.2021. (без проведення харчування дітей), по можливості скоротивши тривалість уроків, для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів продовжити навчальний процес з використанням технологій дистанційного навчання, неухильно дотримуватися протиепідемічних вимог, визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (СOVID-19)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь