A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання п’ятої сесії Білопільської міської ради VIII скликання.

Дата: 25.03.2021 17:48
Кількість переглядів: 403

Фото без описуНа засідання п’ятої сесії Білопільської міської ради, яке відбулося 25 березня під головуванням Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА, прибули 24 депутатів із 26 обраних.

В ході засідання депутати внесли зміни до рішення міської ради VIII  скликання № 68 від 24.12.2020 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік та до рішення Білопільської міської ради VIIІ скликання № 42 від 24 грудня 2021 року «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Білопільської міської територіальної  громади на 2021-2023 роки».

Підтримали депутати вступ Білопільської міської ради до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України».

Під час засідання було затверджено Положення про сектор контролю та організаційної роботи апарату виконавчого комітету Білопільської міської ради та в новій редакції Статут Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Депутати заслухали звіт про виконання плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради за 2020 рік, який прийнято до відома, але саму роботу відділу освіти депутати визнали незадовільною.

Затвердили депутати цільову програму «Безпечне та якісне харчування в комунальних закладах освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради на 2021 рік», цільову програму Білопільської територіальної громади «Склянка молока» на 2021 рік, звіт про виконання фінансового плану за 2020 рік Комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільська міська лікарня», зміни до фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільська міська лікарня та Умови, диференційованих показників та розмірів преміювання керівника комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільська міська лікарня».

Далі депутати розглянули низку питань, що стосувалися комунального майна міської ради.

В ході засідання розглянули депутати і блок земельних питань, після обговорення яких прийнято відповідні рішення.

Загалом депутатами міської ради на п’ятій сесії прийнято 41 рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь