A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопільській громаді запроваджуються обмежувальні протиепідемічні заходи

Дата: 23.03.2021 14:02
Кількість переглядів: 2460

Фото без описуВідповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради від 23 березня 2021 року, на території Білопільської міської територіальної громади з 24.03.2021 запроваджуються обмежувальні протиепідемічні заходи внаслідок встановлення з 24.03.2021 «червоного» рівня епідемічної небезпеки по Сумській області відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.03.2021.

Обмежувальні протиепідемічні заходи, для даного рівня епідемічної небезпеки, передбачають:

- суб’єктам господарювання, що провадять свою діяльність на території Білопільської міської територіальної громади неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки;

- закладам громадського харчування (кафе, бари, ресторани) забороняється приймати відвідувачів, надавати послуги дозволяється лише із здійсненням адресної доставки та замовлень на виніс;

- керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, що знаходяться на території Білопільської міської територіальної громади, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням громадян, тимчасово призупинити з 24 березня 2021 року до поліпшення епідемічної ситуації:

    - прийом та обслуговування фізичних та юридичних осіб; 

    - установити спеціальну скриню для звернень громадян, окрім екстрених випадків;

    - запровадити посилений протиепідемічний режим: проведення дезінфекції поверхонь та вологого прибирання з використанням миючих та дезинфікуючих засобів не менше 2-х разів протягом робочого дня, додаткове провітрювання приміщень, дотримуватися правил та рекомендацій, розроблених Міністерство охорони здоров’я;

Відділу «Центр з надання адміністративних послуг» Білопільської міської ради рекомендувати громадянам подавати звернення з особистих питань, заяви на отримання адміністративних послуг засобами телекомунікаційного зв’язку, відповідно до чинного законодавства.

Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради організувати проведення навчального процесу з використанням технологій дистанційного навчання по всім закладам загальної середньої освіти Білопільської міської територіальної громади до 02.04.2021.

КУ БМР «Інклюзивно-ресурсний центр», КПЗ БМР «Центр дитячої та юнацької творчості» проводити заняття з дітьми з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог.

Відділу культури та туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради забороняється приймати відвідувачів закладами культури і проведення культурно-масових  заходів.

Директору ринку СТ «Вир» посилити контроль за дотриманням реалізаторами товарів та відвідувачами неухильного виконання санітарних та протиепідемічних вимог (обов’язковість дотримання масочного режиму та соціального дистанціювання під час здійснення купівлі-продажу товарів).

Директору КЗ БМР «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» директору «ДЮСШ» Лазаренко Н. І. забороняється приймати відвідувачів у спортивних залах та проводити масові спортивні заходи, спортивні заняття дозволяється проводити малочисельними групами переважно на свіжому повітрі.

Постійно діючій мобільній групі, Відділенню поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції ГУНП у Сумській області посилити роботу щодо контролю за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Крім того, даним рішенням відновлюється навчально-виховний процес в Білопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Сонечко» по 10 групах, окрім групи старшого дошкільного віку «Чомусики» (до поліпшення епідемічної ситуації).


Протокол №9 «Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь