Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітали з професійним святом

Дата: 19.03.2021 13:54
Кількість переглядів: 514

Фото без описуНапередодні професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення - працівників комунальних підприємств Білопільської міської ради привітали перший заступник міського голови Олександр КОЖУХОВ та заступник міського голови Олександр ВАКУЛЕНКО.

Посадовці привітали колективи КП «Теплосервіс Білопілля», КУ «Благоустрій Білопілля», КП «Водоканал Білопілля», КП «Житловик Білопілля» та вручили грамоти міського голови кращим працівникам підприємств.

У своїх промовах заступники зазначали: «Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і користь, яку ви приносите суспільству, важко переоцінити. Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою».
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь