A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«Школа депутата». Навчалися, аналізували, обговорювали…

Дата: 03.03.2021 13:51
Кількість переглядів: 805

Фото без описуВ Білопільській міській територіальній громаді відбувся захід, організований коаліцією ГО «Сумська платформа реформ» в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Спікери заходу Олександр ХОРУЖЕНКО та Олександр ТАКУЛ розповіли присутнім депутатам Білопільської міської ради та старостам старостинських округів про зміни в законодавстві в частині реформи децентралізації, про перспективи розвитку тергромад та місце депутатів у них: стратегічне планування та інструменти його імплементації, повноваження місцевих депутатів, розподіл повноважень між рівнями влади в умовах адмінреформи.

Також учасники заходу обговорили питання: «Проектне мислення як безальтернативний підхід для представників конкурентних громад у майбутньому» та «Якісна зовнішня комунікація та її вплив на репутацію народного обранця».

В ході заходу закликали всіх не забувати про комунікації, простою мовою пояснювати виборцям роль депутата, звітувати про роботу і частіше бути з ними на зв'язку, не чекаючи наступних виборів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь