A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопіллі урочисто запустили модернізовану котельню

Дата: 02.03.2021 17:52
Кількість переглядів: 1095

Фото без описуУ місті Білопілля відбувся урочистий запуск опалювального котла «Vesco» виробництва компанії «TTS Чехія» на замовлення словацької компанії «Інтекс».

З цієї нагоди до Білопілля завітали поважні гості Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек МАТУЛА, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек ШАФІН, Перший Секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Соня КРАЙЧОВА, радник Посольства Чеської Республіки в Україні Франтішек ТРОЯЧЕК, представники компаній замовників, виробників та інвесторів, які зробили вагомий внесок в модернізацію котельні.

З вітальними промовами виступили Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула та Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін.

Поважні Посли були приємно вражені темпами та якістю робіт, особливо враховуючи ситацію з пандемією, яка значно ускладнювала виробничі процеси. Під час урочистого відкриття гості зазначили, що на даний момент наше місто є прикладом для інших громад у питанні міжнародної співпраці та впровадженні нових технологій в теплоенергетиці. Також вони висловили надію на подальшу плідну співпрацю на благо Білопільської громади.

Перерізали символічну стрічку Юрій Зарко, Радек Матула та Марек Шафін, а урочистий запуск котла здійснив директор комунального підприємства «Теплосервіс Білопілля» Валерій НИЗОВИЙ.

Після урочистого відкриття гості відвідали музей ім. О. Олеся та здійснили пішу прогулянку містом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь