Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопіллі урочисто запустили модернізовану котельню

Дата: 02.03.2021 17:52
Кількість переглядів: 1126

Фото без описуУ місті Білопілля відбувся урочистий запуск опалювального котла «Vesco» виробництва компанії «TTS Чехія» на замовлення словацької компанії «Інтекс».

З цієї нагоди до Білопілля завітали поважні гості Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек МАТУЛА, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек ШАФІН, Перший Секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Соня КРАЙЧОВА, радник Посольства Чеської Республіки в Україні Франтішек ТРОЯЧЕК, представники компаній замовників, виробників та інвесторів, які зробили вагомий внесок в модернізацію котельні.

З вітальними промовами виступили Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула та Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін.

Поважні Посли були приємно вражені темпами та якістю робіт, особливо враховуючи ситацію з пандемією, яка значно ускладнювала виробничі процеси. Під час урочистого відкриття гості зазначили, що на даний момент наше місто є прикладом для інших громад у питанні міжнародної співпраці та впровадженні нових технологій в теплоенергетиці. Також вони висловили надію на подальшу плідну співпрацю на благо Білопільської громади.

Перерізали символічну стрічку Юрій Зарко, Радек Матула та Марек Шафін, а урочистий запуск котла здійснив директор комунального підприємства «Теплосервіс Білопілля» Валерій НИЗОВИЙ.

Після урочистого відкриття гості відвідали музей ім. О. Олеся та здійснили пішу прогулянку містом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь