A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання четвертої сесії Білопільської міської ради VIII скликання

Дата: 26.02.2021 15:14
Кількість переглядів: 636

Фото без описуНа засідання четвертої сесії Білопільської міської ради, яке відбулося під головуванням секретаря Білопільської міської ради Юрія ЧІБАРЯ, прибули 25 депутатів.

В ході засідання депутати внесли зміни до рішення міської ради сьомого скликання №141 від 23.12 2019 «Про бюджет Білопільської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» та до Терещенківського сільського бюджету на 2020 рік, затвердили звіти про виконання бюджету Білопільської міської об`єднаної територіальної громади та ново приєднаних сільських рад за 2020 рік.

Депутати заслухали та затвердили звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку Білопільської міської ради за 2020 рік та звіт про роботу комунального підприємства «Водоканал Білопілля» за 2020 рік.

Під час засідання затверджено Програму сприяння розвитку безоплатної правової допомоги населенню в Білопільській міській територіальній громаді на 2021 - 2024 роки, внесено зміни до Програми «Соціального захисту населення Білопільської міської територіальної громади на 2020-2022 роки» і до Програми підтримки Білопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області на 2021 рік».

Депутатами міськради прийняті рішення «Про внесення змін до рішення міської ради VIII  скликання № 68 від 24.12.2020 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік, «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Білопільської міської територіальної громади у 2021 році», «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Білопільської міської ради VIII скликання».

Після тривалого обговорення прийнято рішення «Про закріплення депутатів Білопільської міської територіальної громади, обраних на виборах 25 жовтня 2020 року до Білопільської міської ради». 

Відповідно з рішення депутати закріплені з чотирма округами, на які під час виборів була розподілена громада. За кожним округом закріплена певна кількість депутатів, відповідно до кількості населення та розгалуження території.

Далі депутати розглянули низку питань, що стосувалися комунального майна міської ради.

Одноголосно депутатами підтримано рішення «Про порушення клопотання щодо присвоєння Почесного звання «Заслужений працівник культури України» Головченку Івану Петровичу, письменнику, журналісту, композитору, члену Національних спілок письменників, журналістів України, Всеукраїнської музичної спілки України, лауреату літературних премій ім. А. Головка та О. Олеся, Почесному громадянину міста Білопілля.

В ході засідання розглянули депутати і блок земельних питань, після обговорення яких прийнято відповідні рішення.
Загалом депутатами міської ради на четвертій сесії прийнято 51 рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь