Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Виконавчий комітет розглядав питання життєдіяльності громади

Дата: 22.02.2021 17:13
Кількість переглядів: 400

Фото без описуВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради, на якому було розглянуто 20 запланованих питань, які стосуються життєдіяльності Білопільської громади.

Так, членами виконкому розглянуті питання про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення КП «Водоканал Білопілля», про встановлення тарифів на централізоване водопостачання СКП «Світанок». 

Таким чином з 1 березня 2021 року тариф на централізоване водопостачання СКП «Світанок» для всіх категорій споживачів становитиме 22,50 грн..

Щодо тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, які надаються КП «Водоканал Білопілля», то після жвавого обговорення, було затверджено такі тарифи: 

централізоване водопостачання за 1 метр кубічний: 
-    для населення – 18,90 грн.
-    для бюджетних організацій – 20,70 грн.
-    для інших споживачів – 23,40 грн

централізоване водовідведення за 1 метр кубічний:
-    для населення – 30,87 грн.
-    для бюджетних організацій – 33,81 грн.
-    для інших споживачів – 38,22 грн.

Відносно введення в дію тарифів КП «Водоканал Білопілля», то для бюджетних організацій та інших споживачів він вступає в дію з 1 березня 2021 року, а для населення не раніше 1 травня 2021 року.

На засіданні затверджені заходи Білопільської міської ради по безаварійному перепуску льодоходу та обслуговуванню населення Білопільської міської територіальної громади під час повені 2021 року, перелік об’єктів на яких засуджені та правопорушники відбуватимуть громадські роботи та видів робіт, що можуть ними виконуватись, план основних заходів цивільного захисту Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік.

Розглянули на засіданні і виконання бюджетів Воронівської, Ганнівсько-Вирівської, Гуринівської, Терещенківської, Куянівської сільських рад за 2020 рік.

Також на засіданні члени виконавчого комітету обговорили організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Білопілля, створення конкурсної комісії та затвердження Положення про конкурсну комісію. 

Виконавчим комітетом було розглянуто та погоджено інвестиційну програму комунального підприємства «Водоканал Білопілля» на 2021 рік.

На засіданні виконкому було утворено питання комісію з питань захисту прав дитини, як консультативно – дорадчий орган Білопільської міської ради, затверджено Положення про дану комісію та затверджено її посадовий склад.

Серед інших питань, розглянутих на виконкомі, питання про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей, про присвоєння адрес, про надання матеріальної допомоги жителям Білопільської міської територіальної громади, про видалення дерев та кущів на території Білопільської міської територіальної громади.

На засіданні було розглянуто ряд інших питань, які стосуються життєдіяльності громади. 

За результатами засідання прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь