Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Спортивні вихідні у Білопільській громаді

Дата: 15.02.2021 17:54
Кількість переглядів: 474

Фото без описуЦікавими на спортивні події виявилися минулі вихідні у Білопільській громаді. Відбулись змагання відразу з трьох видів спорту - баскетболу, футзалу та хокею з шайбою.

У спортивній залі Білопільської ДЮСШ ім. Ю. Білонога зібралися прихильники баскетболу, щоб посперечатися за Кубок пам’яті учасника бойових дій в Афганістані Валерія Ніколаєнка. Боротьбу за почесний кубок вели три команди – БК «Ветеран», БК «Білопілля» та БК «Молодь».

Фото без описуЗдолавши у цікавій та напруженій боротьбі своїх суперників, перше місце вибороли ветерани (капітан Олександр ВОВК), друге місце посіли баскетболісти БК «Білопілля» (капітан Сергій БУСЕНКО), на третьому залишилися юні баскетболісти з БК «Молодь» (капітан Кирило СІНІЧЕНКО).

Кубок, грамоти та медалі учасники турніру отримали від комунального закладу Білопільської міської ради «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».


На базі Білопільського навчально-виховного комплексу №3 стартував чемпіонат Білопільської міської територіальної громади з футзалу серед старостатів. Прийняти участь у змаганнях виявили бажання чотири команди з Нових Вирків, Куянівки, Іскрисківщини та Гуринівки.

Фото без описуУ перший день змагань по дві перемоги здобули футзалісти з Нових Вирків та Гуринівки, які очолили турнірну таблицю. Не мають у своєму активі очок куянівці та іскрисківщинці.

Наступний тур змагань чемпіонату з футзалу відбудеться у суботу, 20 лютого, в Нових Вирках.


На льодовому майданчику хокеїсти білопільського «Лідера» проводили перший матч серії плей-оф чемпіонату Сумської області по хокею з шайбою.

Фото без описуСуперником наших хокеїстів був ХК «Дружба», до речі чемпіон минулорічної першості області.

На радість місцевих вболівальників ХК «Лідер» здобув перемогу з рахунком 4:2.

Ще більш приємна новина надійшла наступного дня з Дружби, де відбулась повторна зустріч між цими командами.

«Лідер» знову був сильніший за суперника і переміг з рахунком 4:1.

Таким чином білопільці вийшли до півфіналу, де їх суперником буде ХК «Суми», перша гра якими відбудеться у місті Суми 20 лютого, матч-відповідь відбудеться у Білопіллі 21 лютого.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь