A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопільській громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 11:09
Кількість переглядів: 524

Фото без описуБіля пам’ятного знаку воїнам – афганцям у Білопіллі відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Тут зібралися представники влади, громадськості, духовенства, воїни минулих бойових дій, аби сказати слова вдячності ветеранам та вшанувати пам'ять загиблих.

Панахиду за загиблими у збройних конфліктах різних років провів Благочинний Української Православної церкви протоієрей Петро САВОНІК.

З кожним роком час все більше віддаляє нас від вогняних подій афганської війни. Проте ніколи не згасне людська повага і шана до  учасників бойових дій на території інших держав. Всі присутні вшанували полеглих хвилиною тиші.

«Хоч би куди закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно і сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство ви заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України. Сьогодні, як і завжди, афганці знаходяться у активній громадській позиції та є справжніми патріотами своєї держави. На їхніх подвигах виростає покоління мужніх патріотів, самовідданих, свідомих захисників своєї держави», - сказав у своєму виступі Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО.

Також до учасників мітингу звернувся заступник Білопільського військового комісара підполковник Дмитро ГАЙДА, який вручив грамоти воїнам-афганцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь