A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання третьої сесії Білопільської міської ради VIII скликання

Дата: 29.01.2021 10:19
Кількість переглядів: 564

Фото без описуПід головуванням Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА відбулося засідання третьої сесії Білопільської міської ради, на яке прибули 26 депутатів.

Перешим питанням на порядку денному було рішення про звернення депутатів Білопільської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення.

Далі депутати розглянули питання щодо плану роботи міської ради на 2021 рік та затвердили Регламенти Білопільської міської ради та виконавчого комітету.

Також в ході засідання депутати затвердили Програму розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільська міська лікарня» на 2021 рік, затвердили фінансовий план даного закладу, Положення про порядок складання, затвердження фінансового плану та про порядок надання платних медичних послуг та переліку  платних послуг комунального підприємства. Жваве обговорення відбулось під час розгляду ряду питань з освітньої галузі громади.

В ході засідання прийнято низку рішень, що стосувалися комунального майна та розглянуто ряд земельних питань.

Загалом депутатами було прийнято 64 рішення. Два проектів рішень було вирішено зняти з розгляду та повернути на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь