A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося перше засідання виконавчого комітету в оновленому складі

Дата: 23.12.2020 12:21
Кількість переглядів: 725

Засідання виконкому БілопілляНа першій сесії Білопільської міської ради депутати затвердили новий склад виконавчого комітету міської ради, перше засіданні якого відбулося 23 грудня 2020 року. Членами виконавчого комітету розглянуто 10 запланованих питань, що стосуються життєдіяльності Білопільської громади.

Членами виконкому затверджені внески за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж КП «Теплосервіс Білопілля».

Також на засіданні члени виконавчого комітету погодили бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2021 рік та прогноз бюджету Білопільської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

Крім цього, були розглянуті питання видалення дерев та кущів на території Білопільської міської територіальної громади, надання дозволу на поліпшення орендованого майна, зняття з інвентарного обліку нежитлової будівлі, присвоєння окремої адреси, надання матеріальної допомоги жителям Білопільської міської територіальної громади, переоформлення облікової квартирної справи та призначення опікуна.

В ході засіданні було розглянуто ряд інших питань, які стосуються життєдіяльності громади. 

За результатами засідання прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь