Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Подача заяв-розрахунків для оплати лікарняних можлива безконтактно (дистанційна форма подачі документів)

Дата: 24.11.2020 15:23
Кількість переглядів: 845

Фото без описуБілопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області опікується понад 15 тисяч працюючих українців,  які самі одночасно є страхувальниками, або працевлаштовані в одного з більш ніж 2,5 тисяч роботодавців, що знаходяться на обліку в відділенні.

Відповідно до Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та деяких виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду від 19.07.2018 № 12, з 01.10.2018 роботодавці отримали можливість передавати оформлені заяви-розрахунки до Фонду в електронному вигляді.

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Білопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області звертається з проханням до  страхувальників (роботодавців) надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Документи подаються із застосуванням електронного підпису/печатки, а клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням відповідний договір, форма якого затверджена наказом виконавчої дирекції Фонду від 26.08.2020 №415-од.

Договори про подання електронних документів до Фонду соціального страхування України, укладені в попередні періоди, є чинними і не потребують переоформлення.

Нагадуємо, подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. У разі подання документа в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису, роздрукована заява-розрахунок разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначались окремі виплати та матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника.

За інформацією Білопільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській  області
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь