A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Подача заяв-розрахунків для оплати лікарняних можлива безконтактно (дистанційна форма подачі документів)

Дата: 24.11.2020 15:23
Кількість переглядів: 815

Фото без описуБілопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області опікується понад 15 тисяч працюючих українців,  які самі одночасно є страхувальниками, або працевлаштовані в одного з більш ніж 2,5 тисяч роботодавців, що знаходяться на обліку в відділенні.

Відповідно до Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та деяких виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду від 19.07.2018 № 12, з 01.10.2018 роботодавці отримали можливість передавати оформлені заяви-розрахунки до Фонду в електронному вигляді.

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Білопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області звертається з проханням до  страхувальників (роботодавців) надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Документи подаються із застосуванням електронного підпису/печатки, а клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням відповідний договір, форма якого затверджена наказом виконавчої дирекції Фонду від 26.08.2020 №415-од.

Договори про подання електронних документів до Фонду соціального страхування України, укладені в попередні періоди, є чинними і не потребують переоформлення.

Нагадуємо, подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. У разі подання документа в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису, роздрукована заява-розрахунок разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначались окремі виплати та матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника.

За інформацією Білопільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській  області
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь