A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2020 07:50
Кількість переглядів: 508

Фото без описуШановні жителі Білопільської об’єднаної територіальної громади! Дорогі ветерани! Щиро вітаю Вас з Днем визволення України від фашистських загарбників!

28 жовтня вся Україна відзначає цю знаменну і незабутню дату. У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над ворогом.

Минуло вже 76 років з тих героїчних часів, коли наші батьки, діди та прадіди визволили українську землю від нацистських окупантів. Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свою рідну землю.

Сьогодні на сході країни теж відбуваються трагічні події. Гинуть мирні мешканці та українські військові. Упевнений, що Україна витримає це випробування – на нашій рідній землі знову запанують законність, мир і спокій.

Шановні ветерани! Низький Вам уклін і глибока шана, за довгоочікувану Перемогу, самовіддане служіння народу і Батьківщині, за мир і спокій на нашій землі. Від усього серця зичу Вам довгих років активного життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму. Хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим!

Всім жителям громади бажаю міцного здоров’я, щастя, добробуту і мирного неба!

З повагою
Білопільський міський голова                    Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь