A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Призупинено навчально-виховний процес в ДНЗ м.Білопілля

Дата: 08.10.2020 15:17
Кількість переглядів: 2840

Комісія ТЕБ і НС Білопілля08 жовтня 2020 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради. На порядок денний виносились питання щодо ситуації із спалахом захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 в деяких навчальних закладах м.Білопілля.

Спочатку було розглянуто питання щодо тимчасового призупинення навчально-виховного процесу в Білопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Сонечко» у зв’язку із спалахом захворювання на коронавірусну інфекцію  COVID-19. 

Відділ освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради звернувся з клопотанням про тимчасове призупинення навчально-виховного процесу в Білопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Сонечко» до поліпшення епідемічної ситуації по даному закладу.

За повідомленням Білопільського ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко», станом на 08 жовтня 2020 року підсобний працівник кухні отримала позитивний результат тесту на коронавірусну інфекцію COVID-19, про що негайно повідомила адміністрацію дошкільного закладу.

Приймаючи до уваги вищезазначену інформацію, відповідно до рекомендацій головного лікаря комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільський центр первинної медичної допомоги» Рожина К. О., враховуючи вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України № 55 від 22.09.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (СOVID-19)», відповідно до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) з метою попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, збереження здоров’я та життя дітей, вихователів та інших працівників закладу комісією вирішено тимчасово призупинити навчально-виховний процес в Білопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Сонечко»  з 09.10.2020 року на 14 календарних днів до поліпшення епідемічної ситуації.

Також на комісії було розглянуто питання можливості відновлення навчально-освітнього процесу в Білопільському навчально-виховному комплексі: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу №4. 

Спеціаліст з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами загального відділу Білопільської міської ради Наталія ЧЕРНЯВСЬКА повідомила, що з 22 вересня 2020 року учні 5 – 11 класів Білопільського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу №4 перебувають на дистанційній формі навчання у зв’язку із коронавірусною хворобою учителів.

Станом на 08 жовтня 2020 року в закладі освіти підтверджено 3 випадки захворювання на COVID-19 серед учителів Білопільського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу №4. 

Враховуючи відсутність появи нових випадків захворюваності серед працівників та учнів закладу освіти, закінчення терміну трьохтижневої самоізоляції учасників освітнього процесу з метою відновлення навчання у звичному режимі та недопущення  подальшого розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, відділ освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради звернувся з клопотанням відновлення освітнього процесу для учнів 5-8 класів навчального закладу Білопільського НВК: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ДНЗ №4 із 12.10.2020.

Взявши до відома дану інформації комісія вирішила відновити навчання з 12 жовтня 2020 року для учнів 5-11 класів Білопільського НВК: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ДНЗ №4 Білопільської міської ради.


ПРОТОКОЛ №20 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь