A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Юристи відзначають професійне свято

Дата: 08.10.2020 10:30
Кількість переглядів: 464

Фото без описуЮристи України 8 жовтня відзначають своє професійне свято Це свято тих, на кого покладена непроста місія – бути на сторожі законності і справедливості, захищати честь, права і свободи громадян. 

Саме юристи володіють тими знаннями та досвідом, які необхідні для утвердження верховенства права в Україні, підвищення рівня правової культури та свідомості наших громадян, захисту їх конституційних прав, розбудови правової держави на основі європейських цінностей. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Немає жодної сфери діяльності, яка б не потребувала консультації юриста.

Працівників відділу «Білопільське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з професійним святом привітали заступник Білопільського міського голови Олександр КОЖУХОВ та секретар Білопільської міської ради Юрій ЧІБАРЬ.

«З нагоди Вашого свята зичу невпинного професійного росту, невичерпної енергії, натхнення, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай Ваші сьогоднішні досягнення стануть стимулом для нових звершень, а професійні якості, знання й чесноти служать на благо розвитку нашого міста та України!», - сказав у вітальному слові Олександр Кожухов.

Грамотами Білопільської міської ради за зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних з реалізацією державної правової політики та нагоди святкування Дня юриста України нагороджені Альона БОВКУН, начальник відділу «Білопільське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Аліна ОЛЬХОВИК, головний спеціаліст відділу «Білопільське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь