A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В одній з груп Білопільського ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» тимчасово призупиняється навчально-виховний процес

Дата: 07.10.2020 13:11
Кількість переглядів: 1437

Фото без опису07 жовтня 2020 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради. На порядок денний виносилось питання тимчасового призупинення навчально-виховного процесу в групі раннього віку «Капітошки» Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» у зв’язку із виникнення підозри на коронавірусну інфекцію  COVID-19. 

Завідувач Білопільського ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» Наталія ФЕДОРЕНКО повідомила, що станом на 6 жовтня 2020 року вихователя групи раннього віку Капітошка» дошкільного навчального закладу визнано контактною особою з особою, у якої виявлена підозра на коронавірусну інфекцію COVID-19.

В свою чергу відділ освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради звернувся з клопотанням тимчасово призупинити навчально-виховний процес в групі раннього віку Капітошка» Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» до встановлення епідемічної ситуації по даній групі. 

Приймаючи до уваги дану інформацію, враховуючи вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України № 55 від 22.09.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (СOVID-19)», відповідно до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) з метою попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, збереження здоров’я та життя дітей, вихователів та інших працівників закладу комісією було прийнято рішення тимчасово призупинити навчально-виховний процес в групі раннього віку «Капітошка» Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» з 07.10.2020 на 14 календарних днів до поліпшення епідемічної ситуації, заборонивши відвідування вихованцями групи «Капітошка» дошкільного навчального закладу.


ПРОТОКОЛ №19 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь