A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Дистанційне навчання продовжено

Дата: 01.10.2020 16:04
Кількість переглядів: 1416

Продовження карантину01 жовтня 2020 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради. Основним питанням порядку денного було загострення епідемічної ситуації в закладах освіти, спричиненої спалахами захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 та переведення закладів загальної середньої освіти Білопільської міської ради на дистанційну форму навчання.

Секретар комісії, спеціаліст з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами загального відділу Білопільської міської ради Наталія ЧЕРНЯВСЬКА повідомила, що станом на 01 жовтня 2020 року по Білопільській об'єднаній територіальній громаді налічується 22 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. З них на стаціонарному лікуванні в КНП БРР "Білопільська центральна районна лікарня" перебуває 8 мешканців громади, на амбулаторному лікуванні - 14 мешканців громади.  

За минулу добу кількість нових хворих склала 7 чоловік. Показник захворюваності на COVID-19 по Білопіллю становить 148 нових випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів. 

Начальник відділу освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради Руслан ПРЕЙС доповів, що станом на 01 жовтня 2020 року в закладах освіти Білопільської міської ради підтверджено 8 випадків захворювання на COVID-19 як серед учителів, так і учнів навчальних закладів, зокрема 3 випадки по Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 та 5 випадків по Білопільському навчально-виховному комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу № 4.

Враховуючи значне зростання захворюваності серед працівників та учнів закладів освіти міста Білопілля з метою недопущення  подальшого розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, збереження здоров’я та життя дітей, педагогів та інших працівників навчальних закладів, звертаюсь із клопотанням продовжити термін дистанційної форми навчання для 162 учнів та 32 вихованців Білопільського НВК: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ДНЗ №4 та окремих класів Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 із 05.10.2020 по 11.10.2020, - зазначив Руслан ПРЕЙС у своїй доповіді.

Заслухавши інформацію щодо стану епідемічної ситуації, спричиненої спалахами захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 в закладах освіти, враховуючи рекомендації Сумського обласного лабораторного центру, вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (СOVID-19)», відповідно до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) з метою недопущення  подальшого розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19 серед учасників освітнього процесу та збереження здоров’я та життя дітей, педагогів та інших працівників закладів освіти комісією було вирішено продовжити дистанційне навчання до 09 жовтня 2020 року для всіх учителів, учнів та вихованців Білопільського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу № 4 Білопільської міської ради.

Крім того, було вирішено продовжити дистанційне навчання до 05 жовтня 2020 року включно для всіх учасників освітнього процесу Білопільської спеціалізованої школі І-ІІІ ступенів №1 Білопільської міської ради до встановлення епідемічної ситуації по даному навчальному закладу.


ПРОТОКОЛ №17 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь