A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Виконавчий комітет розглядав питання життєдіяльності громади

Дата: 30.09.2020 11:56
Кількість переглядів: 735

Засідання виконкому БілопілляВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради, на якому було розглянуто 15 запланованих питань, які стосуються життєдіяльності Білопільської громади.

В рамках підготовки до опалювального сезону 2020-2021 років члени виконкому обговорили питання встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії КП «Теплосервіс Білопілля», встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для КП «Теплосервіс Білопілля» та затвердили Порядок визначення коефіцієнта перерахунку нарахувань за спожиту теплову енергію для КП «Теплосервіс Білопілля». Керівник КП "Теплосервіс Білопілля" зазначив, що загалом цифри в платіжках зменшаться приблизно на 10%.

Також члени виконавчого комітету затвердили кошторисну документацію, надали дозвіл на перепланування, затвердили висновок про доцільність позбавлення батьківських прав, обговорили та розглянули питання оренди комунального майна, приватизації квартир, присвоєння окремої адреси, уточнення адреси, надання матеріальної допомоги обдарованій молоді, видалення дерев та кущів на території м.Білопілля, Павлівського, Нововирківського та Ободівського старостинських округів, надання матеріальної допомоги жителям Білопільської ОТГ, надання дозволу на вчинення правочинів відносно нерухомого майна, право користування яким мають діти.

Рішенням виконкому доповнено затверджений перелік та вартість платних послуг, що можуть надаватися Комунальним позашкільним закладом Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості».

За результатами засідання було прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь