A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання 20 сесії Білопільської міської ради VII скликання 

Дата: 24.09.2020 16:30
Кількість переглядів: 443

Сесія Білопільської міської ради24 вересня 2020 року під головуванням керівника громади Юрія ЗАРКА відбулося засідання 20 сесії Білопільської міської ради VII скликання. В засіданні взяли участь 15 депутатів (з 26 обраних), представники ЗМІ, запрошені та гості.

Депутатами міської ради прийнято ряд рішень спрямованих на покращення життєдіяльності Білопільської громади.

Зокрема, депутати підтримали внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», внесення змін до рішення № 5 від 08.08.2009 р. «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», передачу майна в господарське відання та на баланс «Відділу фінансів Білопільської міської ради», затвердили звіт про незалежну оцінку та приватизація гаража № 2, вул. Преображенська, №1, м. Білопілля, Сумська область, протоколи про результати електронних аукціонів об'єктів малої приватизації, умови продажу та приватизація об'єкту малої приватизації: рухоме майно, будівельні матеріали, що були у використанні, умови продажу та приватизація об'єкту малої приватизації: громадського будинку (будівлі Катеринівського сільського клубу) вул. Центральна, 11, с. Катеринівка, Білопільського району Сумської області, умови продажу та приватизація об'єкту малої приватизації: нежитлової будівлі вул. Новоселівка, 2, м. Білопілля, Сумська область.

Також депутати проголосували за внесення змін до рішення Білопільської міської ради від 23.12.2019 року № 153 «Про затвердження Програми підтримки районного загону територіальної оборони та інших офіційних формувань МО України на 2020 рік, внесення змін до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання від 20 лютого 2020 року «Про Програму «Соціально-економічного розвитку м. Білопілля на 2020 рік», внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Білопільської міської об’єднаної територіальної громади та здійснення внесків до їх статутного капіталу на  2020 рік, внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 26 серпня 2020 року № 412 «Про затвердження нормативних документів для проведення конкурсу на вакантні посади», внесення змін до рішення Білопільської міської ради № 155 від 23.12.2019 року «Про затвердження Програми «Соціального захисту населення Білопільської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки».

Присутні розглянули та обговорили й інші питання життєдіяльності громади.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

Загалом було прийнято 32 рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь