A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання позачергової 19 сесії Білопільської міської ради VII скликання

Дата: 10.09.2020 15:59
Кількість переглядів: 1004

19 сесія міської ради10 вересня 2020 року під головуванням керівника громади Юрія ЗАРКА відбулося засідання позачергової 19 сесії Білопільської міської ради VII скликання. У засіданні взяли участь 20 депутатів з 26 обраних, представники ЗМІ, запрошені та гості.

В ході роботи сесії було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності Білопільської громади. Зокрема, депутати затвердили звіт про незалежну оцінку та приватизацію нежитлового приміщення (групи нежитлових приміщень) №4, вул. Соборна, 65, м. Білопілля, Сумська область, протокол про результати електронного аукціону з умовами з продажу нежитлового приміщення (групи нежитлових приміщень) №4, вул. Соборна, 65, м. Білопілля, Сумська область, оголосили конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та внесли зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Білопільської міської об’єднаної територіальної громади та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2020 рік.

Одним із важливих питань, що розглядалися на засіданні позачергової сесії було рішення «Про ініціювання безоплатної передачі зі спільної власності територіальних громад сіл та міст Білопільського району Сумської області в комунальну власність Білопільської об'єднаної територіальної громади цілісного майнового комплексу К3 БРР «Білопільська ЦРЛ" розташованого за адресою м.Білопілля, вул.Маяковського, 27».

«Необхідно прийняти рішення про прийняття лікарні у комунальну власність, адже вже 16 вересня заплановано проведення сесії районної ради, на якому і буде вирішуватись дане питання. А вже потім вирішувати всі організаційні питання в рамках роботи спільної комісії з приймання-передачі майна закладу. Роботи попереду дуже багато, як з нашого боку, так із боку керівництва лікарні, для того щоб вивести цей заклад на належний рівень надання якісних медичних послуг, оновлення матеріально-технічної бази тощо», – зазначив міський голова Юрій ЗАРКО.

Всі присутні депутатати погодились із необхідністю збереження та подальшого функціонування лікарні в Білопільській громаді, та одноголосно підтримали ініціативу міського голови.

Присутні розглянули та обговорили й інші питання життєдіяльності громади.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

Загалом було прийнято 7 рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь