A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

6 вересня - День підприємця в Україні

Дата: 06.09.2020 09:14
Кількість переглядів: 877

Фото без описуШановні підприємці Білопільської об’єднаної територіальної громади! Вітаю вас зі святом - Днем підприємця!

У цей день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, людей, які не тільки взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари, надають послуги, наповнюють бюджет держави. 

Висловлюю глибоку повагу підприємцям, без підтримки та спонсорської допомоги яких неможливо уявити благодійну діяльність у громаді. Велику надію покладаю на взаєморозуміння, подальшу ефективну співпрацю заради економічного процвітання громади і покращення добробуту наших мешканців.

Особливі слова подяки адресую підприємцям-волонтерам, які з перших днів військових дій в Україні проводять велику роботу щодо підтримки Української армії, вирішують проблеми забезпечення наших воїнів-земляків засобами захисту, продуктами харчування та іншими необхідними речами.

Від щирого серця дякую вам за сумлінну працю, наполегливість та високі досягнення. Щиро бажаю всім підприємцям громади витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною. Щастя, здоров'я, миру і злагоди вам і вашим родинам!

З повагою
Білопільський міський голова                      Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь