Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Зі спортивним азартом

Дата: 03.09.2020 16:09
Кількість переглядів: 596

Фото без описуСаме так, з азартом та гарним настроєм, пройшли цьогоріч спортивні змагання з нагоди 77 річниці визволення міста від нацистських окупантів у Білопіллі на стадіоні ім. Юрія Білонога.

Відділ культури, спорту та туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради спільно з районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував та провів турніри з мініфутболу на Кубок міського голови серед команд 2010 року народження та пляжного волейболу.

У змаганнях з пляжного волейболу трійка призерів мала такий вигляд:
І місце посіли Денис Денисенко та Павло Бересток;
ІІ місцеРуслан Боровик та Валерій Лобкін;
ІІІ місце - Олександр Волін та Дмитро Токарєв.

Не залишили байдужого жодного глядача команди з дитячого футболу, в якому взяли участь юні футболісти з міст Суми, Глухів, Білопілля.

Добряче полоскотавши нерви, у першому півфіналі між ДФК «Білопілля» U-10 та «КДЮСШ Суми U-11», перемогу святкували білопільці з рахунком 2:0.

У другому півфіналі доля до фіналу між командами «КДЮСШ Суми U-10» та «Спартак-ДЮСШ U-10 Глухів» вирішилася не одразу, основний час гри закінчився нічиєю. І лише після серії пенальті фортуна усміхнулася юним гравцям з Глухова.

Третє місце виборювали гравці сумських команд: «КДЮСШ Суми U-10» та «КДЮСШ Суми U-11» - перемогу отримали останні (0:4).

Після запеклої фінальної зустрічі між ДФК «Білопілля» U-10 та «Спартак-ДЮСШ U-10 Глухів» оплески переможцям лунали для господарів турніру. Рахунок матчу – 1:0. Незвичайним було те, що єдиний гол у ворота суперника забила дівчинка Кіра Кандиба, яка і була визнана найкращим гравцем білопільської команди.

Грамоти, медалі, кубки, подарунки та солодкі призи від міського голови Юрія Зарка та голови районної федерації футболу Валерія Лютого отримали всі команди турніру.

Висловлюємо подяку тренерам за підготовку юних футболістів та участь у турнірі, а команду ДФК «Білопілля» U-10 ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь